Пошук

Про проведення позачергової 83 сесії 8 скликання!!!

Дата: 03.11.2020 17:09
Кількість переглядів: 333

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТОМАШПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 03 листопада 2020 року                        № 190                                   смт Вапнярка

 

Про внесення змін до розпорядження

«Про внесення змін до розпорядження

«Про проведення позачергової 83 сесії 8 скликання»

№ 179 від 19.10.2020 р. 

 

            Відповідно до пункту 8 частини 3 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв'язку із відсутністю кворуму, та низькою явкою депутатів у кількості  чоловік на оголошену позачергову 83 сесію 8 скликання :

 

1. Преамбулу розпорядження «Про проведення позачергової 83 сесії 8 скликання» № 178 від 16.10.2020 р. викласти в наступній редакції :

  • «Відповідно до пункту 8 частини 3 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову вісімдесят третю сесію восьмого скликання Вапнярської селищної ради 05 листопада 2020 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради».
  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

На розгляд сесії винести такі питання:

1.Про затвердження  звіту  про виконання бюджету  Вапнярської селищної  об’єднаної  територіальної громади за 9 місяців 2020 року.

2.Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

3.Про внесення змін до  рішення  50 сесії сільської ради 7 скликання від 12.12.2019 року ”Про бюджет Височанської сільської ради  на  2020 рік”.

4.Про надання згоди на прийняття об’єктів  спільної власності  територіальних громад району до комунальної власності Вапнярської об’єднаної  територіальної  громади.

5.Про створення інклюзивної групи у  Вапнярському ЗДО «Ромашка»

6.Про внесення змін до рішення Вапнярської селищної ради № 1041 від 19.03.2020року  « Про внесення змін до структури та штатного розпису Вапнярської селищної ради»

7.Про створення фінансового відділу вапнярської  селищної ради , затвердження  Положення  про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

8.Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради Комунальному некомерційному підприємству „ Вапнярський  медичний центр первинної  медико-санітарної  допомоги ” Вапнярської селищної ради

9.Про введення в експлуатацію та прийняття на баланс спортивного майданчика зі штучним покриттям на території  стадіону «Локомотив»,Вапнярської селищної ради.

10.Про утворення відділу  Центру надання адміністративних  послуг у                                         Вапнярській селищній раді та затвердження Положення про нього.

11.Про затвердження персонального  складу комісії та робочої групи щодо конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності та опрацювання документів претендента.

12.Про вилучення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Павлиги Леоніда Феодосійовича.

13.Про внесення змін до рішення 78 сесії 8 скликання №1181 від 13.07.2020 року Вапнярської селищної ради «Про  надання дозволу гр. гр. Гудзовському Роману Юрійовичу, Діденко Оксані Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. гр. Гудзовському Роману Юрійовичу, Діденко Оксані Володимирівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

14.Про внесення змін до рішення 73 сесії 8 скликання №997 від 28.02.2020 року Вапнярської селищної ради «Про  надання дозволу гр. Коломійцю Анатолію Васильовичу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

15.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Гнатюку Олегу Анатолійовичу для будівництва індивідуальних гаражів0,003га.

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельнику Валерію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сватку Сергію Вікторовичу для індивідуального садівництва (01.05).

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Більмак Вікторії Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Заржицькому Михайлу Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Затворніцькому Василю Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Павлишеній Ларисі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Побережному Юрію Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Сніжинській Світлані Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Стрілець Наталії Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Стрільцю Олегу Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Чекан Олені Веніамінівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

27.Про припинення договору оренди землі

28.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Грішанову Костянтину Георгійовичу0,09га

29.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Мосежному Богдану Анатолійовичу0,12га.

30.Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

31.Про  надання дозволу гр. Дашковській Галині Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства0,80га.

32.Про  надання дозволугр. Ільніцькій Олені Тарасівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства2,0га.

33.Про  надання дозволу гр. Ільніцькому Ігорю Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства2,0га.

34.Про  надання дозволу гр. Ільніцькому Максиму Ігоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства2,0га.

35.Про  надання дозволугр. Політанському Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства 2,0га.

36.Про  надання дозволу гр. Павлишеній Ларисі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства0,20га.

37.Про  надання дозволу гр. Боровському Олександру Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

38.Про  надання дозволу гр. Возному Віталію Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

39.Про  надання дозволу гр. Волошенюк Ганні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

40.Про  надання дозволу гр. Грекул Оксані Валеріанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

41.Про  надання дозволу гр. Дашину Юрію Геннадійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

42.Про  надання дозволу гр. Зайцевій Поліні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,04га.

43.Про  надання дозволу гр. Мазур Юлії Ігорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

44.Про  надання дозволу гр. Піхоцькому Ярославу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,25га.

45.Про  надання дозволу гр. Пушкарьовій Наталії Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

46.Про  надання дозволу гр. Тарасенко Наталії Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства0,15га.

47.Про укладення договору оренди земельних ділянок

48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Білоус Інні Леонтіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Гречко Галині Павлівні для ведення особистого селянського господарства (01.03).

50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Кирилюку Григорію Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Повар Ларисі Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.. Довга Софія Іванівна для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

53.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Коваль Наталії Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Кричка Олександру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вапнярській селищній раді для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (07.02) (стадіон)

56.Про продовження терміну дії договору оренди землі

57.Про  надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки гр. Стангріту Олегу Анатолійовичу загальною площею 2,0га.

58.Про  надання дозволу гр. Книшу Олегу Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства 2,0га.

59.Про  надання дозволу гр. Перегонцю Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства0,03га.

60.Про  надання дозволу гр. Книшу Олегу Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

61.Про  надання дозволу гр. Тащіній Юлії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)0,15га.

62.Про уточнення назви вулиці.

63.Про надання згоди на прийняття майна спільної власності територіальних громад району, яке закріплене на праві оперативного управління за відділом освіти райдержадміністрації та сектором культури сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації до комунальної власності Вапнярської об’єднаної територіальної громади.

64.Про надання дозволу гр. Титовій Людмилі Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства1,2939 га.

65.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 3,4 га.         

66. Про надання дозволу гр. Мосежному Богдану Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства 2,0 га.

67.Про надання дозволу гр. Калинчуку Олександру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства1,2939га.

68. Про надання дозволу на продаж прав оренди на земельні ділянки на земельних торгах у формі аукціону.

 

 

Селищний голова                                                                                    О.П. Горенюк

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь