УВАГА!!! СЕСІЯ!!!

Дата: 14.09.2020 16:31
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

ПРОЕКТ 

порядку денного 

82 чергової сесії 8 скликання, яка відбудеться 25.09.2020 р. о 14:00 : 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Вапнярської  об’єднаної територіальної громади
  2. Про затвердження положення про молодіжну раду Вапнярської селищної ради.
  3. Про внесення змін до структури та штатного розпису Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради об’єднаної  територіальної  громади .
  4. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради КП « Вапнярський ККП».
  5. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради.
  6. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Дьоркіну Анатолію Євгенійовичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  7. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Дмитренко Валентині Василівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  8. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Драчу Роману Володимировичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  9. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Жовтан Наталії Григорівні для  будівництва індивідуальних гаражів.
  10. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Гороховику Анатолію Сергійовичу.
  11. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Грішанову Костянтину Георгійовичу
  12. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Кілуніну Олександру Юрійовичу.
  13. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Клюсі Михайлу Івановичу.
  14. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Луцю Василю Миколайовичу.
  15. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Побережній Вірі Митрофанівні.
  16. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Гудзь Наталії Петрівні.
  17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Мотрук Мирославі Сергіївні.
  18. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Загоруйку Дмитру Валентиновичу.
  19. Про  надання дозволу гр. Кадуку Віктору Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  20. Про  надання дозволу гр. Колісник Людмилі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  21. Про  надання дозволу гр. Павлову Борису Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  22. Про  надання дозволу гр. Третяку Миколі Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  23. Про  надання дозволу гр. Чепелевському Віталію Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  24. Про  надання дозволу гр. Плахотному Віктору Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  25. Про  надання дозволу гр. Каленчуку Володимиру Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Каленчуку Володимиру Васильовичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  26. Про  надання дозволу гр. Мазуру Федору Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  27. Про  надання дозволу гр. Галушці Павлу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про  надання дозволу гр. Дідику Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  29. Про  надання дозволу гр. Потребчуку Андрію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  30. Про  надання дозволу гр. Потребчуку  Дмитру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про  надання дозволу гр. Потребчуку Олександру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  32. Про  надання дозволу гр. Юрченку Андрію Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про  надання дозволу гр. Гапченку Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про  надання дозволугр. Гармідер Лідії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про  надання дозволу гр. Панковець Тетяні Йосипівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про  надання дозволу гр. Періжняку Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про  надання дозволу гр. Гармідеру Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про  надання дозволу гр. Дороженку Роману Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Плахотній Юлії Сергіївні.
  40. Про  надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Іванчихіну Анатолію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про  надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Сільніцькій Аллі Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.
  42. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту для розміщення тимчасових споруд (МАФ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мартинюку Олександру Михайловичу для індивідуального садівництва (01.05).
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Новаленку Сергію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рабеха Володимиру Олександровичу для індивідуального садівництва (01.05).
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романову Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Ставнічуку Валерію Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  48. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із                  землеустрою щодо надання земельної ділянки у постійне користування
  49. Про внесення змін до рішення 73 сесії 8 скликання № 994 від 28.02.2020р.                                 року Вапнярської селищної ради «Про  надання дозволу гр. Когуту Ігорю   Ярославовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського       господарства».
  50. Про внесення змін до рішення 78 сесії 8 скликання №1162 від 13.07.2020  року Вапнярської селищної ради «Про надання дозволу гр. Ратушняку Ігорю    Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового   будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
  51. Про укладення договору оренди на управління спадщиною (земельними  ділянками).
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  53. Про  надання дозволу гр. Маринюку Сергію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  54. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (з сінокосіння і випасання худоби на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарства із земельної ділянки комунальної форми власності.
  55. Про надання дозволу на укладення договору оренди  земельних ділянок загальною площею 41,38га  (витребувані земельні частки (паї)) на  території Височанської сільської ради.
  56. Різне.

 

Селищний голова                                                          О.П.Горенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь