Про засідання сесії

Дата: 05.08.2020 18:18
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

 

80 сесія  8 скликання, відбудеться 07.08.2020 р. о 16.00 

 

ПРОЄКТ 

    П О Р Я ДО К   Д Е Н НИЙ

             

  1. Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  2. Про надання згоди на прийняття транспортних засобів спільної  власності територіальних громад району до комунальної власності  Вапнярської  об’єднаної  територіальної громади. Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  3. Про намір передачі комунального майна в оренду. Начальник відділу юридичної роботи , податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  4. Про затвердження Переліків першого  та другого типу обєктів  комунальної власності  для передачі обєктів в оренду на аукціоні , та без проведення аукціону. Начальник відділу юридичної роботи, податків та земельних ресурсів Дуднік В.С.
  5. Про надання дозволу КП «Вапнярський ККП»  Вапнярської селищної ради на списання з балансу основних засобів. В.о. начальника КП             «Вапнярський ККП» Мазур Є.В.
  6. Про внесення змін до рішення 77 сесії 8 скликання №1125 від 25.06.2020 року Вапнярської селищної ради «Про  укладення договору оренди земельної ділянки». Спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.
  7. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарства із земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Деметра 9977». Спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.
  8. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарстваіз земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Деметра 9977». Спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь