Щодо ремонту дороги у Вапнярці

Дата: 08.07.2020 17:45
Кількість переглядів: 1247

Багатостраждальний відрізок дороги Т-02-33 "Вапнярка — Крижопіль — Піщанка — контрольно-пропускний пункт Загнитків" увійшов до Постанови Кабінету Міністрів України з переліком доріг, які будуть ремонтуватись вже цьогоріч за кошти виділені з фонду боротьби з COVID-19. Документ Уряду вже набрав чинності. Йдеться про капітальне відновлення відрізку довжиною 7 км.  На здійснення робіт заплановано виділити 50 млн грн. Також до Постанови включено відновлення дорожнього покриття на відрізку 7 км автошляху Т-02-22 "Тульчин - Тростянець - Бершадь". Попередньо йде мова про ділянку в Кирнасівці. Прогонозовано  виділити 50 млн грн.

      Окрім того, ще 50 млн грн. заплановано  на відновлення 7 км відрізу автошляху Т-02-02 "Могилів-Подільський — Ямпіль — Бершадь — Умань".

До речі, це всі ті проблемні дороги,  задля вирішення питання ремонту яких народний депутат України Лариса Білозір  разом з Миколою Кучером звертались до очільника "Укравтодору" Олександра Кубракова. Попереду ще тендерні процедури в системі Прозорро, але початок вже закладено.

     Загалом,  для Вінниччини заплановано додатково виділити для здійснення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг  майже 1,2 млрд гривень. Левову частку з цих коштів буде спрямовано на капітальне оновлення міжнародної траси М-21 від Вінниці до Могилева-Подільського.

      Повідомила народний депутат виборчого округу № 15 Білозір Лариса Миколаївна.  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь