Пошук

Порядок денний 78 чергової сесії 8 скликання на 13.07.2020

Дата: 03.07.2020 17:57
Кількість переглядів: 1149

Фото без опису

 

78 сесія  8 скликання

 

П О Р Я ДО К   Д Е Н НИЙ

             

  1. Про затвердження звіту про Виконання бюджету Вапнярської об’єднаної

територіальної громади за І півріччя2020 року Начальник фінансового відділу Бойко В.В.

  1. Про внесення змін до рішення Височанської сільської ради 50 сесії 7 скликання від 12.12.2019 року Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  2. Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  3. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вапнярської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  4. Про затвердження розпорядження селищного голови прийнятого в міжсесійний період

Начальник фінансового відділу Бойко В.В.

  1. Про затвердження  Програми благоустрою населених пунктів Вапнярської ОТГ на  2020 рік . Начальник фінансового відділу Бойко В.В.
  2. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради. Начальник відділу-головний бухгалтер Мордванюк О.П.
  3. Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території  Вапнярської  об’єднаної територіальної громади Керуючий справами виконавчого комітету Маринюк С.А.
  4. Про  ліквідацію сільських виборчих комісій Начальник  юридичного відділу Дуднік В.С.
  5. Про  поновлення визначеної території для складування побутових та інших відходів.
  6. Про  погодження зовнішніх меж земельної ділянки Пелехата Л.В.
  7. Про  погодження зовнішніх меж земельної ділянки Рабеха В.О.
  8.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність зі зміною цільового використання (з ведення фермерського господарства 01.02 на ведення особистого селянського господарства 01.03) громадянам:Никитюк Олені Олександрівні, Никитюк Миколі Миколайовичу, П’ясту В’ячеславу Миколайовичу, Оксимчук Наталії Миколаївні, Оксимчуку Сергію Дмитровичу, Більмак Вікторії Василівнііз земель комунальної власності Вапнярської селищної ради Томашпільського району Вінницької області, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Вікторія і В».
  9.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність зі зміною цільового використання (з ведення фермерського господарства 01.02 на ведення особистого селянського господарства 01.03) громадянам:П’ясту Віталію В’ячеславовичу, Анісімовій Ганні Іванівні, Луцишиній Альбіні Сергіївні, ЛуцишинійНіколіні Миколаївні, Федоренко Тетяні Вікторівні, Гончарук Надії Степанівні із земель комунальної власності Вапнярської селищної ради Томашпільського району Вінницької області, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Вікторія і В».
  10.     Про внесення змін до рішення 73 сесії 8 скликання №987 від 28.02.2020 року Вапнярської селищної ради «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр..гр. Ковбасюк Ганні Павлівні, Ковбасюк Віталію Сергійовичу, Ковбасюк Євгенії Станіславівні, Ковбасюк Сергію Петровичу».
  11. Про внесення змін до рішення 18 сесії 8 скликання №116 від 16.05.2017 року Вапнярської селищної ради «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки у власність гр. Пацюка Володимира Васильовича».
  12. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Жовтан Наталії Григорівні для  будівництва індивідуальних гаражів.
  13. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Калась Ганні Федорівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  14. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Калась Лесі Федорівні для будівництва індивідуальних гаражів.
  15.  Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення          земельної  ділянки у власність гр. Вінніку Івану Івановичу для будівництва індивідуальних гаражів.
  16.    Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Іванюк Галині Іванівні для  будівництва індивідуальних гаражів.
  17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Накорнєєву Юрію Сергійовичу для  будівництва індивідуальних гаражів.
  18.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Мазуру Павлу Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).
  19. Про  надання дозволу гр. Бойку Олегу Ігоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 2,00 га)
  20. Про  надання дозволу гр. Коломієць Надії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 2,00 га)
  21. Про  надання дозволу гр. Кушнір Анастасії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 2,00 га)
  22. Про  надання дозволугр. Набієву Аліму Ельміровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(2,00 га)
  23. Про  надання дозволу гр. Набієву Ельміру Алімовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(2,00га)
  24. Про  надання дозволу гр. Садовнику Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.  (0,70 га)
  25. Про  надання дозволу гр. Сташку Сергію Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (0,35га)
  26. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Кондратюк Людмилі Володимирівні.( 0,30 га)
  27. Про  надання дозволу гр. Дашковській Галині Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,80га)
  28. Про  надання дозволу гр. Довганю Станіславу Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 2,00га)
  29. Про  надання дозволу гр. Дудіній Катерині Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,30га)
  30. Про  надання дозволу гр. Ковалю Вадиму Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(2,00га)
  31. Про  надання дозволу гр. Ревнюк Юлії Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 0,30 га)
  32. Про  надання дозволу гр. Слободянику Сергію Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.( 1,00га)
  33. Про  надання дозволу гр. Стангріту Олегу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (2,00га)
  34. Про  надання дозволу гр. Якімовському Дмитру Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (1,00га)
  35. Про  надання дозволу гр. Калась Ганні Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15га)
  36. Про  надання дозволу гр. Ратушняку Ігорю Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,01га)
  37. Про  надання дозволу гр. Чебаненку Володимиру Сидоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15га)
  38. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Волошенюку Миколі Петровичу для  будівництва індивідуальних гаражів.( 0,003га)
  39.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр..Корнійчуку Сергію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).( 2,00га)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Піхоцькому Ярославу Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03).( 0,2200 га)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Стахіву Володимиру Борисовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03). (0,4809 га)
  42.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Хмарському Миколі Борисовичу для ведення особистого селянського господарства (01.03). (0,2400 га)
  43.       Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Філатовій Світлані Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).( 0,2330 га)
  44.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Колесник Ліані Пилипівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.(0,15га+0,15га)
  45. Про  надання дозволу гр. Мельнику Валерію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (1,25га)
  46. Про  надання дозволу гр. Стаховій Валентині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (0,85га)
  47. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Швецю Олександру Володимировичу.( 2,00 га)
  48. Про  надання дозволу гр. Каласю Олегу Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (2,00га)
  49. Про  надання дозволу гр. Побережному В’ячеславу Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (2,00га)
  50. Про  надання дозволу гр. Сватку Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (1,00га)
  51. Про  надання дозволу гр. Калась Лесі Федорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). (0,15га)
  52. Про  надання дозволу гр. Лисій Наталії Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).( 0,15га)
  53. Про  надання дозволу гр. Стаховій Валентині Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Стаховій Валентині Петрівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,06га)
  54. Про  надання дозволу гр. Лисаку Миколі Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Лисаку Миколі Івановичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0,08га).
  55. Про  надання дозволу гр. гр. Гудзовському Роману Юрійовичу, Діденко Оксані Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власністьгр. гр. Гудзовському Роману Юрійовичу, Діденко Оксані Володимирівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15 га)
  56. Про  надання дозволу гр. Малишеву Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15 га)
  57. Про  надання дозволу гр. Боровській Валентині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).(0,15га)
  58. Про  надання дозволу гр. Мазуру Віктору Павловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(0,58га)
  59. Про  надання дозволу гр. Мазуру Віталію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. (0,71га)
  60. Про  надання дозволугр. Дикому Юрію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.(1,0га АТО)
  61. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Швець Оксані Миколаївні.(2,0га)
  62. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Швець Оксані Миколаївні.(0,05га)
  63. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Раджаббоєвій Тетяні Петрівні. (0,15га)
  64. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Довгошеї Віталію Андрійовичу.(1,50га)
  65. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.(2,0га Заєць О.В.)
  66. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.( 2,0 га Дашківський  М.М.)( По питанню з №10 по №71 доповідає  спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.)
  67. Різне

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь