Пошук

Вітаємо з Днем медичного працівника !

Дата: 19.06.2020 20:24
Кількість переглядів: 606

Шановні медичні працівники Вапнярської ОТГ !

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, проте медичну галузь по-різному оцінюють у суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Проте, незважаючи ні на що, для лікаря понад усім стоїть пацієнт — його здоров’я і повноцінне життя.

Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, Ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині, виявляючи відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

       Враховуючи результати роботи за рік, відповідно до колективного договору Комунального некомерційного підприємства Вапнярського медичного центру первинної медико-санітарної допомоги, всі лікарі закладу з нагоди професійного свята отримали грошову премію у розмірі 5000,00 гр., медичні сестри у розмірі 3000,00 грн., молодший медичний персонал у розмірі 2000,00 грн. Також, у подарунок від селищного голови заклад отримав нову пральну машинку. 

    Працівники КНП "Вапнярська міська лікарня" Вапнярської селищної ради, згідно подання в.о. головного лікаря, також отримали премії з нагоди свого професійного свята.  

Сердечно бажаємо Вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

З повагою, виконавчий комітет, старостинські округи,

депутатський корпус, селищний голова О.П. Горенюк  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь