Відбулась нарада

Дата: 05.05.2020 18:27
Кількість переглядів: 1166

       Сьогодні 05 травня у сесійному залі Вапнярської селищної ради, відбулась вкрай напружена нарада. Сказати, що палка дискусія це нічого не сказати. Дискутували і сперечалися всі присутні, а це депутати селищної ради, працівники КНП «Вапнярська міська лікарня» (колишня залізнична лікарня), працівники селищної ради.

      Тема одна : як зберегти лікарню, які є можливі форми її реорганізації або подальше існування в умовах медичної реформи та вимог бюджетного законодавства. Багато дискутували, чому раніше не вдалось покращити матеріально-технічну базу лікарні, належно оптимізувати штат та забезпечити гідне лікування жителів всієї громади. Депутати були категоричні у своїх репліках та вимогах, наполягали на потребі зберегти лікарню. Селищний голова, працівники ради озвучили, що саме було зроблено для роботи лікарні. Градус наради набув піку і було оголошено перерву. За ініціативи депутатської групи  запросили до участі в роботі наради відомого всім нам лікаря Затирку Віктора Івановича та запитали його бачення вирішення проблеми, чи він як лікар знає можливі шляхи, для підписання такої необхідної для роботи лікарні, угоди з НСЗУ, без підписання якої – селищна рада на сьогодні немає права виділяти кошти на заробітну плату персоналу лікарні.

       Віктор Іванович висловив свою думку про доцільність оптимізації штату, та шляхи завдяки яким, можна буде знову подавати документи на підписання угоди із НСЗУ.

         У зв’язку із станом здоров’я, Боровський Л.І. певний час не зможе виконувати свої обов’язки, під час наради, лікарю невропатологу запропоновано бути в.о. головного лікаря оскільки вона має право підпису на документах установах.

       Також, озвучена пропозиція виходу із кризової ситуації по оплаті праці – залучити благодійні кошти від підприємців ОТГ, фонду оплати праці посадових осіб та технічних службовців селищної ради, та всіх бажаючих депутатів надати кошти для підтримки та збереження лікарні хоча б на наступні 4 місяці.

           Основна теза наради : «У спорі народжується істина»

Список присутніх депутатів селищної ради : Рабінчук В.Г., Колесник В.А., Усата Л.Б., Поважний О.В, Калась Т.В., Бойко В.А., Панчук В.С., Побережний Ю.О.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь