КНП « Вапнярський МЦ ПМСД»

Дата: 06.04.2020 18:43
Кількість переглядів: 2301

Фото без опису

       На сьогоднішній день КНП «Вапнярський МЦ ПМСД» практично готовий протистояти хворобі, яка забирає тисячі життів . Працюємо в умовах карантину  та виконуємо все, що  від нас залежить.  В Центрі працює чотири сімейних лікаря та один лікар терапевт , сімейні медсестри , лаборанти , медсестри кабінету невідкладних станів. Всі лікарі та пункт невідкладної допомоги забезпечені засобами індивідуального захисту : захисні комбінезони – 6 штук, захисні окуляри – 10 штук, захисні щитки – 23 штуки, одноразові маски – 4оо штук, пошитих-120 штук, півмаски  фільтрувальні ( клас захистуFFP-2)  -30 штук, ізолізаційні   одноразові  халати - 40 штук. Маємо стерильні пробірки для забору крові у у пацієнтів з підозрою на коронавірус -200 штук,  та 200 штук  стерильних тампонів та пробірок    для забору біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу.Є і  дезинфікуючі засоби -4 кг, антисептки ( для дезинфекції рук -5 кг, рідке мило – 5 літрів. Все це у нас є, але потребує поповнення,тому що використання іде щоденно.

 Створена мобільна бригада в складі медсестри та водія для проведення заборів крові    та тестування на коронаіврус осіб, які перебувають на самоізоляції ( прибулі з ендемічних зон , контактні).

Звертаємося до  всіх жителів громади: якщо у Вас виникли якісь питання з приводу того чи іншого захворювання, дзвоніть будь ласка до наших лікарів, вони проконсультують Вас у телефонному режимі, а якщо виникне потреба, то запросять на прийом в амбулаторію. Унас в приміщенні центру забезпечено дотримання всіх правил дезинфекції.

Щоденно проводиться   двома кварцовими лампами  кварцування і на першому і на другому поверхах закладу , двічі на день проводиться  вологе прибирання з використанням дезинфікуючих засобів, провітрюються всі кабінети та коридори закладу . Прийом хворих на ГРВІ проводиться в окремому, відділеному приміщенні. 

 Закликаємо всіх, хто ще не  обрав  свого сімейного лікаря – оберіть, задекларуйтеся обов’язково! Дзвоніть до наших лікарів і Вони обов’язково відкликнуться  і допоможуть Вам  і при захворюваннях і при перших підозрах на цю злощасну хворобу та дадуть рекомендації щодо подальших дій:

  • Віязловський В.С. – 0673018536
  • Рабоконь Є.П. – 0984614891
  • Рабоконь О.В. – 0671635984
  • Шевчик М.В. – 0989701463
  • Жовтан О.В. – 0685195519
  • Зленко С.М. – 0680435505

Хочемо висловити подяку депутату Верховної ради Ларисі Білозір за ту гуманітарну допомогу , яку вона  надала для потреб нашого закладу, що вона в цей важкий для всієї країни час  не забуває про нас і наші потреби . Щиро і від усієї душі ми їй дякуємо!!!!.

 А до  всіх жителів нашої громади , ми медпрацівники КНП « Вапнярський медичний центр первинної медико-  санітарної допомоги»,  звертаємося з такими словами :

Ми переживаємо дуже складний період. Нічого схожого досі не знало наше покоління, не стикалося з подібним навіть покоління наших батьків і дідів. У світі з шаленою швидкістю поширюється хвороба, яка забирає тисячі життів. На боротьбу з пандемією коронавірусу піднялися мільйони людей у всьому світі. Протидіють новому захворюванню не тільки лікарі, а й правоохоронці, комунальники, військові, соціальні працівники і волонтери, незалежно від основної професії, але головна армія у війні з епідемією – це Ви.

Звертаємося до вас із проханням берегти себе, своїх близьких від захворювання, не нехтувати засобами індивідуального захисту і не ігнорувати вимоги карантину. Ми і Ви як ніхто інший, знаєте, якою буває ціна легковажності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь