Пошук

70 сесія 8 скликання - відбудеться 26.12.2019 р. о 15.00

Дата: 24.12.2019 14:20
Кількість переглядів: 730

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

70 сесія  8 скликання

 

                                         ПРОЄКТ    П О Р Я Д КУ  Д Е Н НОГО:

 

1. Про підсумки додаткових виборів  депутатів  Вапнярської селищної ради та визнання їх повноважень Голова Вапнярської виборчої комісії  Бойко М.Д.

2. Про реорганізацію  Височанської сільської ради шляхом приєднання до Вапнярської селищної ради  Спеціаліст 1 категорії з  юридичних питань  Дуднік В.С.

3. Про утворення Височанського старостинського округу Вапнярської  селищної об’єдної територіальної громади. Спеціаліст 1 категорії з  юридичних питань  Дуднік В.С.

4. Про покладання обовязків із вчинення нотаріальних дій  та проведення реєстрації  актів цивільного стану на території Височанського старостинського  округу на Григоренка Миколу Васильовича   . Спеціаліст 1 категорії з  юридичних питань  Дуднік В.С.

  5.Про виготовлення номерної гербової  печатки  для довідок , вчинення  нотаріальних  дій  та реєстрації  актів цивільного стану Спеціаліст 1 категорії з  юридичних питань  Дуднік В.С.

6. Про внесення змін до штату і структури Височанської сільської ради. Спеціаліст 1 категорії з  юридичних питань  Дуднік В.С.

 7. Про внесення змін  до рішення 48 сесії 8 скликання  від 04.10. 2018 р №551 « Про утворення постійних комісій Вапнярської селищної ради, затвердження їхнього складу  та обрання  голів комісій» від 20.04.2018 року»  Селищний голова Горенюк О.П.

8.   Про внесення змін до рішення 66 сесії  вапнярської селищної ради 8 скликання від 23 жовтня 2019 року № 836 « Про внесення  змін до складу виконавчого комітету  Вапнярської селищної ради.  Селищний голова Горенюк О.П.

9.Різне

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь