65 позачергова сесія

Дата: 04.10.2019 21:03
Кількість переглядів: 484

Сьогодні, 4 жовтня, у приміщенні селищного будинку культури відбулась виїзна сесія Вапнярської селищної ради, вона мала такий характер у зв`язку із невизначеним колом зацікавлених жителів громади по питанню № 4 порядку денного (мова йде про жителів, які користуються городами), актовий зал селищної ради не міг би фізично вмістити всіх охочих.

Далі про результати голосування :

1. Про внесення змін до рішення 54 сесії 8 скликання від 20 грудня 2018 року «Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2019 рік - рішення не прийнято.

2. Про затвердження призначення заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - рішення прийнято, заступником призначено Мацерука Р.В.

3. Про затвердження ПКД робочого проекту "Технічне переоснащення опалювального пункту Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Вапнярської селищної ради об`єднаної територіальної громади по вул.Шевченка, 56" - рішення прийнято.

4. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності - Вапнярській селищній раді - рішення прийнято.

Після дискусій, обговорень заданих запитань жителі громади почули за і проти у процесі створення і діяльності городного кооперативу на території Вапнярської ОТГ від начальника відділу держгеокадастру у Томашпільському районі Жовтан Н.Г., крім того, у роботі сесії взяв участь начальник відділу з контролю за використанням та охороною земель Держгеокадастру у Вінницькій області Буксир Д.М.

Варто зазначити, що в ході сесії та по її завершенню у залі тривала палка дискусія, про її деталі говорити не буду ) ми запрошували всіх, щоб кожен міг почути і бути почутим, тому наступного разу приходьте особисто на заходи, які проводить селищна рада. Молодь громади будьте активніші.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь