Відбулась позачергова 58 сесія 8 скликання

Дата: 10.04.2019 23:10
Кількість переглядів: 1043

  09 квітня 2019 року закінчила свою роботу 58 сесія 8 скликання, проведення, якої згідно розпорядження селищного голови № 52 від 25 березня 2019 р. було призначено на 28 березня 2019 року. Проте засідання сесії відбулося у 2 етапи, тобто було проведено два засідання позачергової 58 сесії 8 скликання, 28 березня та 9 квітня, з наступним порядком денним :

  1. Про створення соціально –транспортної Служби перевезення осіб з інвалідністю ,дітей з інвалідністю  та інших  маломобільних груп населення Вапнярської селищної ради об’єднаної  територіальної громади
  2.  Про затвердження Меморандуму про співробітництво  Вапнярської  об’єднаної територіальної громади та громадських  організацій, які займаються проблемами  осіб з інвалідністю.
  3. Про передачу з балансу Вапнярської    селищної ради  на баланс КП  « Вапняпрський ККП» сміттєвих баків. 
  4. Про створення інформаційного бюлетеня « Вапнярської ОТГ» . 
  5. Про присвоєння чергового рангу селищному голові . 
  6. Про  затвердження Положення про порядок відшкодування фактичних витрат  на копіювання  або друк  документів, що надаються  за запитом на інформацію. 
  7.  Про закріплення на праві  господарського відання транспортних засобів. 
  8. Про закріплення та передачу в оперативне управління  комунального майна Вапнярської селищної ради. 
  9. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стрімбіцькому Володимиру Володимировичу (02.05) для  будівництва індивідуальних гаражів.
  10. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Франчуку Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Більмак Катерині Іванівні (02.05)для будівництва індивідуальних гаражів.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Венгер Ользі Дмитрівні(02.05) для будівництва індивідуальних гаражів.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Хрон Віктор Юрійович (02.05)для будівництва індивідуальних гаражів.
  14.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Раєнку Володимиру Олександровичу(01.03)для ведення особистого селянського господарства.
  15.    Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у власність (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Вапнярчуку Леоніду Васильовичу. 
  16. Про виділення приміщення для проведення занять зі змішаних бойових мистецтв у Вапнярській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. І.Д. Черняховського. 
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.. Мандебурі Ю.Я. для будівництва індивідуальних гаражів .
  18. Про резервування земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення для городництва ,щодо подальшої  передачі в оренду громадянам (жителям)Вапнярської ОТГ на території Вапнярської селищної ради за межами населеного пункту смт. Вапнярка.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (01.07) для городництва гр.. Лисому В.А.
  20. Про надання дозволу  на розробку землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (01.07) для городництва гр.. Бакі Д.А.
  21. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства гр.. Павлишеній О.В.
  22. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства грПавлишену В.М.
  23. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства гр..Новаленку С.В.
  24. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства гр..Гонтарук І.А.
  25. Різне
  26. Про внесення змін до рішення 57 сесії Вапнярської селищної ради 8 скликання № 679 від 06.03.2019року « Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ТОВ «Епіцентр К» 12.01 для розміщення та експлуатації будівель та споруд залізничного транспорту із земель комунальної  власності»
  27. Про внесення змін до рішення 57 сесії Вапнярської селищної ради 8 скликання № 680 від 06.03.2019року « Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ТОВ «Епіцентр К» 12.01 для розміщення та експлуатації будівель та споруд залізничного транспорту із земель комунальної  власності».   

Фото без опису

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь