Зустріч з батьками учнів Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2

Дата: 08.01.2019 22:27
Кількість переглядів: 1020

        08.01.2019р. відбулась зустріч та бесіда з батьками учнів Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, які представляють батьківські комітети кожного класу. Потреба у проведенні цієї зустрічі виникла у зв'язку із зверненням батьків до депутата Вінницької обласної ради Білозір Л.М. та гострою потребою у вирішенні нагальних питань, а саме відновлення належного температруного режиму, достатнього для забезпечення комфортного перебування учнів під час уроків у школі та робота молокомата для учнів 1-х класів.  Крім того, батьки мали змогу поспілкуватися з селищним головою Горенюком О.П., начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Рузяк Т.В., директором школи Водвудом В.М. та депутатами селищної ради Юрієм Побережним та Федоровим Олександром. 

        В ході зустрічі, спочатку обговорили що буде доцільнішим для школи залишити молокомат і запустити його в роботу у 2019 році, чи закупити меблі для школи або необхідний посуд для їдальні. Батьки все ж зупинились і погодились на соціальний експеремент для діток перших класів, щоб побачити якість змін у здоров'ї дітей після щоденного прийому склянки молока і у подальшому розглянути дофінансування на закупівлю молока і для учнів інших класів.

       Проте, головним питанням в обговоренні було тепло в класах. Працівники селищної ради отримали зауваження, щодо відсутності у доступній, зрозумілій формі для пересічного громадянина на офіційному сайті громади, інформації про хід службового розслідування та виявлення винних осіб, дії яких призвели до низького температруного режиму в школі. Зауваження стосувалось і того, що інформація яка є на на вебпорталі Прозорро щодо тендеру на закупівлю твердопаливних дров не достатня аби задовільнити батьків в інформації.

         Відповідь на таке зауваження досить проста. Потрібно про це не писати на офіційному сайті чи соціальній мережі фейс бук а чітко діяти, аби забезпечити школу теплом та усунути недоліки в опалені. І проблема не лише у партії не якісних дров, які поставив переможець торгів у 2018 році, маємо комплексу проблему це - низька якість деревини, малопотужні твердопаливні котли, які не розраховані на розмір Вапнярської ЗОШ № 2, та невідповідність самої системи опалення і тепло траси, яка мала б функціонувати належно. Що було запропоновано і який вихід з проблеми сьогодні. Це виготовлення ПКД (проектно-кошторисної документації) на повну реконструкцію системи опалення, та закупівлю сучасних, потужних а головне якісних котлів і проведення за літній період відповідних робіт. Завдяки новому постачальнику, з січня 2019 року по квітень 2019 року буде забезпечено поставку якісної деревени з контролем якості.

      Присутні на зустрічі запитали, чому не можна перевести школу на опалення газом ? Відповідаємо, можна, але економічно не доцільно. Реконструкція системи опалення в даному випадку є рентабельним рішенням проблеми. 

        Звертаємося до всіх батьків не лише учнів ЗОШ № 2, а й №1 і № 3, працівникам селищної ради як і депутатам далеко не байдуже проблема тепла. Але зважаючи на певні бюрократичні труднощі і те що селищна рада як і відідл освіти є бюджетні установи, робота не завжди проводиться у стислі терміни.

         Підбиваючи підсумки робочого дня, нагадуємо батькам і жителям громади, у разі Вашої заклопотаності на роботі, сімейних турбот і життєвих обставин, відсутності на офіційному сайті інформації, яка цікавить саме Вас, можна надіслати письмове звернення до Вапрнярської селищної ради на електрону адресу та отримати письмову відповідь : vipt@meta.ua  або зателефонувати за номером : 3-27-46

З повагою, виконавчий комітет

Вапнярської селищної ради

  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь