Пошук

Про "Вапнярські вечорниці"

Дата: 29.12.2018 13:34
Кількість переглядів: 639

        Вчора, 28 грудня о 16.00  годині, талановиті учні 8-11 класів Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 розпочали надзвичайно цікаву виставу «Вапнярські вечорниці», на сцені гостинного будинку культури.

       Сказати, що свято вдалось не сказати нічого. Діти у чудовому тандемі з своїми вчителями подарували усім присутнім в залі неймовірно теплі емоції, щирі усмішки та свій веселий настрій. У програмі вистави були запальні українські танці, народні пісні, гуморески, жарти, залицяння хлопців до дівчат, навіть герої М.Гоголя коваль Вакула та його кохана Оксана не оминули це свято,  неймовірно гарне виконання пісні «Ніч яка місячна» учнем 7-Б класу Дарченко Русланом, вразило кожного. Ну і звичайно не обійшлося без запашної, української кухні. Артисти свята пригостили всіх нас гарячими варениками з картоплею та короваєм.

      Діти максимально виклались на сцені. Духовним наставником свята стала  вчитель Задаченкова Наталія Михайлівна, її колеги допомагали з освітленням, музичним супроводом та самі грали головних персонажів на сцені - Антон Стангріт та Вікторія Мазур блискавично вжилися в ролі сімейної пари, яка приймала гостей вечорниць.

     Підбила підсумки вистави директор школи Шумлянська Ірина Вікторівна, подякувавши всім за організацію та проведення свята. Діти отримали в подарунок м’які іграшки від Боковенко Ігоря Олександровича.

        Бажаємо нашій громаді побільше таких концертів та святкувань! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь