Пошук

Відбулась остання, позачергова 54 сесія 8 скликання 2018 року

Дата: 21.12.2018 21:12
Кількість переглядів: 828

       20 грудня, відбулося засідання останньої, позачергової сесії 8 скликання у цьому році. Згідно порядку денного проголосовані та прийняті всі рішення, включаючи одне з найголовніших - затвердження бюджету на 2019 рік.

     Депутати Вапнярської ОТГ, розпочали роботу о 14.00 та залишили сесійну залу о 18.10., крім того, заслухали звіти про виконану роботу за підсумками 2018 року - заступників селищного голови Василенко В.О. та Гевчука С.О.

Порядок денний включав наступні питання :

1. Про внесення змін до рішення 33 сесії 8 скликання від 21 грудня 2017 року "Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2018 рік.

2. Про затвердження програми проведення  урочистих та святкових заходів на 2019рік.

3. Про затвердження програми  відшкодування різниці  між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром  економічно- обґрунтованих  витрат на їх виробництво (надання) для населення Вапнярської ОТГ на 2019 рік.

4.Про розподіл медичної субвенції Вапнярської ОТГ між Тульчинською ЦРЛ та Томашпільською ЦРЛ на 2019 рік.

5.Про затвердження змін до штатного розпису закладу дошкільної освіти  «Капітошка» с. Колоденка.  

6. Про     застосування    положень    постанови     Кабінету Міністрів   України   від   9  березня   2006 року     № 268 із  змінами  та  доповненнями “Про    упорядкування  структури    та      умов    оплати   праці  працівників апарату  органів   виконавчої   влади, органів    прокуратури,    судів    та   інших    органів”  до посадових осіб   Вапнярської селищної ради та її виконавчого апарату.

7. Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини  чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать  до  комунальної  власності   Вапнярської селищної ради  на 2019 рік .

 8. Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2019 рік.

9.Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Вапнярської об’єднаної територіальної громади.

10.Про надання дозволуТОВ «Бізнес Форвард» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту на право прокладання на свою земельну ділянку водопровід із чужої природньої водойми або через чужу земельну ділянку.

11.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «ЕкоСоларСтейшн» зі зміною цільового призначення із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення (землі запасу) на землі енергетики (для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій).

12. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Закорченному Павлу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

13. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Козак Ірині Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

14. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Скаженюку Дмитру Павловичу для будівництва індивідуальних гаражів.

15. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Більмак Катерині Іванівнідля  будівництва індивідуальних гаражів.

16. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Волошиній Вікторії Станіславівнідля  будівництва індивідуальних гаражів

17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьгр. Палію Миколі Михайловичудля  будівництва індивідуальних гаражів.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Загороднюку Олександру Григоровичу для ведення індивідуального садівництва.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Ковалю Сергію Олеговичу для ведення особистого селянського господарства.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Навроцькому Руслану Володимировичу для ведення індивідуального садівництва.

21. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для подальшої передачі у власність гр. Федоринській Галині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Шуляр Олені Іванівні для будівництва індивідуальних гаражів.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Шутяєву Руслану Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Шутяєву Руслану Петровичу для ведення індивідуального садівництва.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кукурузі Володимиру Петровичу для ведення індивідуального садівництва.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Палагнюку Дмитру Володимировичу для ведення індивідуального садівництва.

27. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для подальшої передачі у власність гр. Поляковій Онисії Яківні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

28. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Халаку Артему Ігоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Агафонову Руслану Петровичу для ведення індивідуального садівництва.

30.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо поділу та об'єднання  земельної  ділянки, яка перебуває в користуванні фермерського господарства «Деметра 9977».

31.Різне

Примітка, депутати проголосували зняти з порядку денного 9-те питання. 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь