Пошук

Українська академія лідерства оголошує старт набору студентів

Дата: 17.12.2018 17:35
Кількість переглядів: 400

       Найамбітніші підлітки України отримають грант на навчання у 10 000 доларів. Українська академія лідерства відкриває прийом заявок на 2019 навчальний рік для випускників шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років з усіх регіонів України. 

Українська академія лідерства відкриває прийом заявок на 2019 навчальний рік! Лише 300 хлопців та дівчат від 16 до 18 років, які готові стати змінотворцями сучасної української держави, пройдуть 10-місячну програму лідерства, отримають доступ до лекцій і занять з найкращими українськими та іноземними професорами. Візьмуть участь у міжнародних проектах і освітніх експедиціях до країн ЄС та Ізраїлю. Перша хвиля набору стартує сьогодні і триватиме до 1 березня 2019 року.

«За останні п’ять років Україна піднялась у рейтингу Світового банку Doing Business та рейтингу глобальної конкурентоспроможності економік Global Competitiveness Index. За кожною такою перемогою стоять імена реальних людей, — зауважує керівник Української академії лідерства Роман Тичківський. — Ми шукаємо активну і амбітну молодь, яка візьме відповідальність за себе та країну, в якій живе. І, що важливо, яка буде готовою вкорінювати ці позитивні зміни. Ми дамо знання, навички та контакти, аби вони стали новими героями України, котрі продовжать і завершать перевтілення нашої держави».

УАЛ реалізовує проекти культурної дипломатії та підвищує імідж України на міжнародній арені вже зараз. Так, минулорічні cтуденти відкрили у центрі Тель-Авіва та перед Європарламентом у Брюсселі ресторан вуличної їжі UNCOUNTED since 1932 у пам’ять про мільйони українців, що загинули під час Голодомору 1932-1933 років, і яких радянська влада забороняла рахувати. Перехожих пригощали «стравами» із шишок, кори та трави, які люди готувати собі в ті часи, щоб вижити. У такий незвичний спосіб ми намагались привернути увагу Європи до трагедії і домогтися визнання європейськими країнами Голодомору геноцидом українців. Про ресторан вийшло понад 200 публікацій в українських та міжнародних ЗМІ, а загальне охоплення акції сягнуло цифри 100 мільйонів.

Протягом 10 місяців в УАЛ студенти втілюють проекти, отримують всебічний розвиток у трьох напрямках: інтелектуальному, фізичному та емоційному. Серед національних лекторів  — 5 професорів, 6 докторів наук, 2 випускники Стенфорду, керівники громадських організацій Transparency International, Центру демократії та верховенства права, інвестиційних фондів Western NIS Enterprise Fund та Horizon Capital, бізнесу, а також психологи, фітнес-тренери, архітектори, проектні менеджери. Наприкінці навчання студенти бігають півмарафон та обов’язково складають тест з фізичної підготовки APFT. До програми входять освітні експедиції до Ізраїля та країн ЄС.

З 2015 року УАЛ випустила понад 400 студентів, відкрила осередки у Києві, Харкові, Полтаві, Миколаєві, Львові та Чернівцях. В своїй роботі тут покладаються на успішний досвід Ізраїльської академії лідерства, яка виховала понад 30% політичної та бізнес-еліти країни.

Програму академії підтримують Адміністрація Президента та Уряд — у тому числі Міністерство науки та освіти України та Міністерство молоді та спорту України.

«Коли будь-хто приїжджає в Україну і відвідує Українську академію лідерства, вони бачать фантастичні очі, бачать мрії і людей, які точно знають, в якій державі хочуть жити. Головне, що нам потрібно – віра і ентузіазм. Я думаю, що тут дуже добре цього навчають», —говорить Президент України.

Переможці конкурсного відбору отримують грант на навчання в УАЛ у 10 000 доларів та стають частиною спільноти з понад шестисот студентів, випускників та викладачів Академії і можливість додаткової освіти, стажувань, роботи та подорожей. Цьогорічний конкурс зріс до 17 осіб на місце.

Щоб пройти програму Української академії лідерства, заповніть анкету на сайті: http://ual.ua/join . Перша хвиля набору триває до 1 березня 2019 року.

Як УАЛ шукає своїх нових героїв, дивіться нашому відео: https://www.facebook.com/ualeadershipacademy/videos/336390017206861/ 

.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь