Чергова 51 сесія 8 скликання 16.11.2018

Дата: 07.11.2018 20:12
Кількість переглядів: 577

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

 24240, вул. Незалежності,140, смт. Вапнярка ,Томашпільський р-н,  Вінницька обл.

Проект

16 листопада  2018 року                                                         51 сесія  8 скликання

П О Р Я Д О К        Д Е Н НИ Й:

1. Про внесення змін до рішення 33 сесії 8 скликання від 21.12.2017 року «Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2018 рік». Начальник Фінвідділу Білецький О.Г.

2. Про скасування рішення №515 від 09.08.2018 про реорганізацію КП «Вапнярське ККП»  шляхом приєднання до КП « Вапнярське». Юрист Дуднік В.С.

3. Про надання дозволу на виготовлення  проектно-кошторисних документацій. Начальник відділу освіти Рузяк Т.В.

4. Про організацію харчування дітей в закладах середньої освіти. Начальник відділу освіти Рузяк Т.В. 

5. Про затвердження проектно-кошторисних документацій. Селищний голова Горенюк О.П.

6. Про списання з балансу Вапнярської селищної ради об’єктів  комунальної власності (основних засобів). Селищний голова Горенюк О.П.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового  призначення на земельну ділянку ТОВ «Епіцентр К» загальною площею 5,6737 га за адресою: смт. Вапнярка, вулиця Незалежності.

8. Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою земельної ділянки орієнтованою площею 30га для будівництва сонячної електростанції ТОВ «ЕКО СОЛАР СТЕЙШН».

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах оренди ТР ССТ для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: с. Колоденка, вулиця Центральна, 56д.

10. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

11. Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.          

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Луцишену Юрію Віленовичу для ведення індивідуального садівництва.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Мельнику Констянтину Петровичу для ведення індивідуального садівництва.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Нестераку Володимиру Івановичу для ведення індивідуального садівництва.

15.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Чернишу Олександру Володимировичу  для ведення індивідуального садівництва.

16. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відновлення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Урсолу Віталію Вікторовичу.

17. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гармідер Інні Петрівні.

18.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Житар Валентина Сергіївна / Житар Сергій Валерійович .

19. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Калась Олег Володимирович.

20. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства (для подальшої передачі у власність) гр. Попову Анатолію Миколайовичу та гр. Косарчук Наталії Василівні. Питання №№7-20 землевпорядник Теплий А.М.

21. Різне 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь