Чергова 48 сесія 8 скликання

Дата: 24.09.2018 19:03
Кількість переглядів: 1187

Фото без описуФото без опису

Згідно розпорядження селищного голови № 172 від 24.09.2018 р. - проведення чергової 48 сесії 8 скликання, відбудеться 04 жовтня 2018 року о 10:00, в залі засідань Вапнярської селищної ради. 

З порядком денним можна ознайомитись на офіційному сайті Вапнярської ОТГ у розділі: "Архів документів"   

ПРОЕКТ

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

 

 24240, вул. Незалежності,140, смт. Вапнярка ,Томашпільський р-н,  Вінницька обл.

 

04 жовтня  2018 року                                                         48 сесія  8 скликання

 

                                     П О Р Я Д О К        Д Е Н НИ Й:

  1. Про внесення змін та доповнень до Статуту Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади.
  2. Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Вапнярськаій селищній  раді.

3. Про внесення змін до рішення 33 сесії 8 скликання від 21 грудня 2017 року "Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2018 рік

4. Про внесення змін до рішення «Про утворення постійних комісій» .

5. Про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків   у житті місцевих громад.      

6. Про затвердження Програми зайнятості населення Вапнярської селищної  об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки. 

7. Звіт про виконання місцевого бюджету Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року.

8. Про виділення приміщень для проведення занять з Ушу-саньда у Вапнярських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 і № 2. 

9. Про преміювання селищного голови на 4 квартал 2018р. 

10.  Про затвердження гр. Федоровій Наталі Георгіївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів загальною площею 0,0100 га за адресою: смт. Вапнярка, вул. Грушевського, 3/49.

11. Про затвердження гр. Замоченюк Галині Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,0539 га за адресою: смт. Вапнярка, вул. Незалежності, 217. 

12. Про затвердження гр. Накорнєєвій Світлані Андріївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га за адресою: с. Колоденка, вул. Центральна, 102.

 13. Про вилучення присадибної земельної ділянки із користування за заявою гр. Токарчук Ніни Пилипівни орієнтовною площею 0,12 га за адресою: смт. Вапнярка, вул. Колгоспна, 94.

14. Про надання дозволу гр. Бородай О. В.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: смт. Вапнярка, вул. Привокзальна.

15.  Про надання дозволу гр. Лаврик А. В.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0035 га для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: смт. Вапнярка, вул. Привокзальна.

 16. Про надання дозволу гр. Мандебура Ю. Я.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: смт. Вапнярка, вул. Незалежності, 69. 

17.  Про надання дозволу гр. Любінському Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Вапнярка, вул. Івана Франка, 43. 

18. Про надання дозволу гр. Лупан Тетяні Юріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Вапнярка, вул. Одеська.

19.  Про надання дозволу гр. Смірнову Віталію Євгеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Вапнярка, вул. Березова, 36.

20.  Про надання дозволу гр. Леонтяк Катерині Кіндратівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,11 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Вапнярка, вул. Вапнярська.

21. Про надання дозволу гр. Загородньому Миколі Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,16 га для  ведення особистого селянського господарства за адресою: смт. Вапнярка, вул. Чехова.

 22. Про надання земельної ділянки в оренду для городництва гр. Швецю Олександру Володимировичу орієнтовною площею 2,00 га на території Вапнярської селищної ради.

 23. Про надання дозволу гр. Бевзі Олегу Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,10 га за адресою: смт. Вапнярка, вул. Незалежності, 255.

 24. Про земельні ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності, які включені до переліку земельних ділянок, права на які буде виставлено  на земельні торги загальною площею 25,0574 га кадастровий номер 0523982000:01:000:0477.

                                                                             

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь